17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Er is altijd wel iets, altijd iets. Wij doen...

Regio op Straat: “Er is altijd wel iets, altijd iets. Wij doen niet zo moeilijk.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Deze gezellig mevrouw kwamen wij tegen toen zij onderweg was om boodschappen te doen. Zij en haar man zijn nog steeds heel actief en slaan nog regelmatig een balletje tennis. Openhartig vertelde zij over haar werkbare leven en haar kinderen en kleinkinderen. “Mijn kleindochter studeert voor arts en die heeft hier co-schappen gedaan en die zegt wat een geweldig ziekenhuis hebben wij in Purmerend.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.