* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Er is altijd wel iets, altijd iets. Wij doen niet zo moeilijk.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Deze gezellig mevrouw kwamen wij tegen toen zij onderweg was om boodschappen te doen. Zij en haar man zijn nog steeds heel actief en slaan nog regelmatig een balletje tennis. Openhartig vertelde zij over haar werkbare leven en haar kinderen en kleinkinderen. “Mijn kleindochter studeert voor arts en die heeft hier co-schappen gedaan en die zegt wat een geweldig ziekenhuis hebben wij in Purmerend.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.