Regio op Straat: “Er is altijd wel iets, altijd iets. Wij doen niet zo moeilijk.”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Deze gezellig mevrouw kwamen wij tegen toen zij onderweg was om boodschappen te doen. Zij en haar man zijn nog steeds heel actief en slaan nog regelmatig een balletje tennis. Openhartig vertelde zij over haar werkbare leven en haar kinderen en kleinkinderen. “Mijn kleindochter studeert voor arts en die heeft hier co-schappen gedaan en die zegt wat een geweldig ziekenhuis hebben wij in Purmerend.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*