* Edam-Volendam112

Politie verzoekt twee ‘meubelstoffeerders’ Edam te verlaten

Edam – Een bewoner van de Floris Simonszstraat in Edam belde gisteren rond 11.00 uur naar de politie, omdat er twee mannen aan de deur waren geweest met de vraag of de bewoner meubels door hen wilde laten stofferen. De bewoner vertrouwde beide mannen niet.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De politie trof de mannen aan in hun vijftien jaar oude witte Ford bestelbus. Het bleek te gaan om een 40-jarige man uit Drachten en zijn 20-jarige schoonzoon uit Culemborg. De mannen waren bekenden van de politie, omdat overal waar zij hun diensten aanbieden er gebeld wordt naar de politie om het te rapporteren.

De politie heeft het tweetal verzocht te stoppen met hun ‘werkzaamheden’ en de gemeente te verlaten. Hieraan hebben zij gehoor gegeven.

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by
%d bloggers liken dit: