* Edam-Volendam112

Politie verzoekt twee ‘meubelstoffeerders’ Edam te verlaten

Edam – Een bewoner van de Floris Simonszstraat in Edam belde gisteren rond 11.00 uur naar de politie, omdat er twee mannen aan de deur waren geweest met de vraag of de bewoner meubels door hen wilde laten stofferen. De bewoner vertrouwde beide mannen niet.

De politie trof de mannen aan in hun vijftien jaar oude witte Ford bestelbus. Het bleek te gaan om een 40-jarige man uit Drachten en zijn 20-jarige schoonzoon uit Culemborg. De mannen waren bekenden van de politie, omdat overal waar zij hun diensten aanbieden er gebeld wordt naar de politie om het te rapporteren.

De politie heeft het tweetal verzocht te stoppen met hun ‘werkzaamheden’ en de gemeente te verlaten. Hieraan hebben zij gehoor gegeven.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: