* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik ben op zoek naar een beetje gezelschap”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze charmante mevrouw kwamen wij tegen op de kop van de Koemarkt. Zij ging lekker winkelen en geld uitgeven. “Dat is wel een hobby van mij”. Het leuke gesprek met deze dame leerde ook dat zij haar grote liefde was verloren met wie zij al 49 jaar getrouwd was. Mevrouw is op zoek naar een nieuwe Jacob, “och die ben ik nog niet tegengekomen”

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.