Regio op Straat: “Ik ben op zoek naar een beetje gezelschap”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de donderdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze charmante mevrouw kwamen wij tegen op de kop van de Koemarkt. Zij ging lekker winkelen en geld uitgeven. “Dat is wel een hobby van mij”. Het leuke gesprek met deze dame leerde ook dat zij haar grote liefde was verloren met wie zij al 49 jaar getrouwd was. Mevrouw is op zoek naar een nieuwe Jacob, “och die ben ik nog niet tegengekomen”

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt