4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomevacaturesVacature: Adviseur Personeel en Organisatie (minimaal 24 uur)

Vacature: Adviseur Personeel en Organisatie (minimaal 24 uur)

#Toekomstmakers zoeken een:
Adviseur Personeel en Organisatie voor minimaal 24 uur

OPSPOOR verzorgt basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Purmerend en omliggende gemeenten. Op onze 37 scholen werken wij dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van onze toekomstmakers. Ben je ambitieus en ga je voor ontwikkeling? Dan moet je bij OPSPOOR zijn! De toekomstmakers, dat zijn wij. Bij OPSPOOR helpen we onze leerlingen om zich op een eigentijdse manier te kunnen ontwikkelen. De uitdagingen van het huidige onderwijs vragen om ambitieuze, enthousiaste en gepassioneerde mensen.

www.wijzoekentoekomstmakers.nl
Wij zoeken een Adviseur P&O die getypeerd kan worden als “slimme doener”. Je hebt op P&O-gebied de “expert-rol”. Je denkt mee, weet verwachtingen te managen en je bent in staat om diverse adviesstijlen in te zetten. Je bent een volwaardige sparringpartner voor directeuren. Je bent praktisch maar doorziet ook abstracties en concepten. Je hebt een evenwichtige persoonlijkheid, bent procesmatig sterk en kunt strategische (beleids)keuzes vertalen naar organisatie- en personeelsbeleid en instrumenten. Jouw communicatiestijl is helder en je weet P&O-beleid kort en bondig te verwoorden.

De ideale kandidaat heeft al een aantal jaren ervaring en de wil verder te groeien en zich te ontwikkelen. Wij denken aan een Adviseur P&O die toe is aan een nieuwe carrièrestap. Door ‘te halen en te brengen’ weet je de kansen en ruimte binnen de organisatie te benutten en zo samen met de Stichting binnen de afdeling P&O stappen voorwaarts te zetten. Heb je goede kennis van de cao PO, dan is dat een pré.

Interesse?
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je, uiterlijk 21 maart per e-mail richten aan: [email protected], Hoofd Personeel & Organisatie. Voor meer informatie kun je bellen met Jeanine op telefoonnummer 0299-820919.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.