* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ze kunnen komen trainen en als ze het leuk vinden mogen ze blijven”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Twee weken geleden kwamen wij old school trainer Habib Ben Salah uit Purmerend tegen en mochten een kijkje nemen in zijn sportschool. Deze knuffelMarokkaan is al jaren het idool van menig vechtsporter. Onder zijn bezielende leiding zijn al heel wat talenten boven komen drijven. Deze goedlachse Purmerender houdt van zijn sport en zijn pupillen. Geen gevecht zonder Habib in de hoek. Altijd motiverend en altijd de puntjes op de spreekwoordelijke ‘I’. Ook geeft Habib ons een scoop. “Ik heb de datum al geprikt. Op 22 juni organiseert Habib wederom een gala in de P3.”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.