Regio op Straat: “Ze kunnen komen trainen en als ze het leuk vinden mogen ze blijven”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Twee weken geleden kwamen wij old school trainer Habib Ben Salah uit Purmerend tegen en mochten een kijkje nemen in zijn sportschool. Deze knuffelMarokkaan is al jaren het idool van menig vechtsporter. Onder zijn bezielende leiding zijn al heel wat talenten boven komen drijven. Deze goedlachse Purmerender houdt van zijn sport en zijn pupillen. Geen gevecht zonder Habib in de hoek. Altijd motiverend en altijd de puntjes op de spreekwoordelijke ‘I’. Ook geeft Habib ons een scoop. “Ik heb de datum al geprikt. Op 22 juni organiseert Habib wederom een gala in de P3.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*