Regio op Straat: “Ik maak al 15 jaar de Klim-Op school schoon”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze Antiliaanse dame kwamen wij tegen op het Wormerplein in Purmerend. Vertederend vertelde zij over haar werk. Mevrouw maakt al vijftien jaar dag in, dag uit schoon bij de Klim-Opschool in het Karekietpark. Het contact met de kinderen en ouders vindt zij het leuke aan haar baan. Vaak vragen de kindjes mij, “Waarom moet je nou altijd schoonmaken?” Lief legt zij dan uit, “omdat het elke dag weer vies wordt.” Een prachtig mens, maar een lekker Antilliaans gerecht kregen wij mooi niet van haar los. Jammer, we had graag aangeschoven.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*