* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik maak al 15 jaar de Klim-Op school schoon”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze Antiliaanse dame kwamen wij tegen op het Wormerplein in Purmerend. Vertederend vertelde zij over haar werk. Mevrouw maakt al vijftien jaar dag in, dag uit schoon bij de Klim-Opschool in het Karekietpark. Het contact met de kinderen en ouders vindt zij het leuke aan haar baan. Vaak vragen de kindjes mij, “Waarom moet je nou altijd schoonmaken?” Lief legt zij dan uit, “omdat het elke dag weer vies wordt.” Een prachtig mens, maar een lekker Antilliaans gerecht kregen wij mooi niet van haar los. Jammer, we had graag aangeschoven.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.