13.2 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Ik maak al 15 jaar de Klim-Op school schoon"

Regio op Straat: “Ik maak al 15 jaar de Klim-Op school schoon”

Purmerend – Regio op Straat wordt twee keer per week op de dinsdag en de vrijdag gepubliceerd. Bijna elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze Antiliaanse dame kwamen wij tegen op het Wormerplein in Purmerend. Vertederend vertelde zij over haar werk. Mevrouw maakt al vijftien jaar dag in, dag uit schoon bij de Klim-Opschool in het Karekietpark. Het contact met de kinderen en ouders vindt zij het leuke aan haar baan. Vaak vragen de kindjes mij, “Waarom moet je nou altijd schoonmaken?” Lief legt zij dan uit, “omdat het elke dag weer vies wordt.” Een prachtig mens, maar een lekker Antilliaans gerecht kregen wij mooi niet van haar los. Jammer, we had graag aangeschoven.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,943FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.2 ° C
13.9 °
12.8 °
82 %
4kmh
100 %
za
17 °
zo
16 °
ma
19 °
di
20 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.