* Warder112

Brand in hotel Hobij Warder

Warder – Gisteravond, rond de klok van 21.50 uur, werd de brandweer gealarmeerd voor een brand bij Hobij International Work Force aan de IJsselmeerdijk. In het pand verblijven veel arbeidsmigranten.

Een matras is door de brandweer naar buiten gesleept. Bij de brand zijn vier personen licht gewond geraakt door rookinhalatie, deze mensen zijn door het ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bij de brand is één appartement onbewoonbaar en er was veel rookontwikkeling.

Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Veel mensen hielden zich niet aan de oproep van de brandweer en liepen in en uit het complex waarop er meer politie ter plaatse kwam om de mensen buiten te houden. Toen iedereen uit het pand was is de brandweer begonnen met ventileren.

Foto’s: Haico Kats – Haicokats.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.