ondernemers

De Boffert wordt De Jutter: opening eind 2019

Purmerend – Het was lang een vraag voor veel Purmerenders. Wanneer gaat restaurant de Boffert, aan de groene rand van de Weidevenne, weer open. Enige tijd geleden kwam er uitsluitsel: het restaurant was verkocht. Regio Purmerend sprak met één van de nieuwe eigenaren van De Jutter, zoals het restaurant zal gaan heten. Vanaf het einde van dit jaar zijn alle Purmerenders weer welkom.

Remco Helmich is één van de vier nieuwe eigenaren van De Jutter. De rasechte Purmerender hoorde via Facebook dat De Boffert in de verkoop kwam en sloeg zijn slag. Een restaurant, waarin iedereen zich thuis voelt. Van gezinnen tot stellen, van wandelaars tot stedelingen. Remco richt zich op het middensegment van de markt.

Wij zijn geopend vanaf de vroege lunch tot na het diner. Met onze Franse/Hollandse keuken verrassen we onze gasten graag voor een betaalbare prijs. Drie gangen zullen bij ons tussen de 30 en 35 euro gaan kosten. Daarvoor leveren we een goede kwaliteit, gevulde borden, goede wijnen en geweldige streekproducten.

Oud en nieuw

Veel mensen wisten van het oude pannekoekenrestaurant De Boffert dat je daar heerlijk met de kinderen kon vertoeven. De nieuwe eigenaar gaat niet aan dat concept voorbij. Ook De Jutter beschikt over een speelkamer in het restaurant en een speelplaats buiten. Daar en tegen wil De Jutter een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. In de nieuwe glazen uitbouw aan de terras-zijde wordt een prachtige open-haard gebouwd. Door dit soort kleine en bijzondere elementen voelen niet alleen families, maar ook stellen en wandelaars zich thuis in het nieuwe etablissement.

Thuis in het groen

Gelegen aan het groengebied Weidevenne/Purmerland waar je heerlijk kunt wandelen, varen, fietsen en skaten. Iets meer de polder in kun je struinen in open weidevelden over onverharde laarzenpaden. Hemlich realiseert zich heel erg goed wat een prachtige locatie zijn nieuwe restaurant heeft. Buiten heerlijke culinaire belevenis, probeert hij ook een verbinding te maken met het groen rondom zijn locatie. Met een picknick-mand het Ilperveld in. Een steiger voor fluisterboten. Begin of eindpunt voor wandel- en fietsroutes. De Jutter wordt een ideale plek om bij te komen na een heerlijke fietstocht, een flinke wandeltocht met de hond of gewoon een dagje lekker te ontspannen en bijkomen tussen alle drukte.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Hallo ik zou graag in contact willen komen met de eigenaar is er een manier om in contact te komen met meneer Hemlich? Ik kan niks terugvinden online

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: