112

Brandend schoolboek door brievenbus Van Balenstraat (getuigenoproep)

Purmerend – Op vrijdag 5 juli kreeg de Purmerendse Jolien de schrik van haar leven. Ergens tussen 11:00 en 11:30 uur is er een brandend schoolboek door haar brievenbus gegooid. Het voorval gebeurde terwijl zij met haar twee jonge kinderen in de tuin zat.

De vader van Jolien merkte het schoolboek op toen hij door de voordeur naar binnen kwam. Het boek voelde nog warm aan en er kwam een sterke brandgeur vanaf.

Uiteraard is direct de politie gealarmeerd. Ook is er door Jolien aangifte gedaan. Maar de kans dat er actief achter de daders aan gegaan wordt, acht de Purmerendse klein.

Het gaat om een werkboek “Op niveau tweede fase” van 4/5 havo. De dader(s) hebben geprobeerd het boek in brand te steken met een flyer van de eindmusical van het Da Vinci College. Het Da Vinci College ligt vlak naar de Van Balenstraat, waar Jolien woont.

Heeft iemand iets gezien? Of zijn er meer mensen in deze buurt die iets verbrands in hun brievenbus hebben aangetroffen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of per whatsapp via onze tiplijn (06-22450450).

#delen wordt gewaardeerd

Foto’s: aangeleverd

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by