6 C
Purmerend
dinsdag 6 december 2022

HomePurmerendZomerkampen in de bibliotheek door Twaanlab (video)

Zomerkampen in de bibliotheek door Twaanlab (video)

Purmerend – Afgelopen week hebben de twee heren van Twaanlab spontaan besloten om deze zomer 2 zomerkampen te gaan geven vanuit het TwaanLab. Deze twee zomerkampen beslaan elk 4 ochtenden (ma, di, do en vrij van 10-13 uur) en zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar.

Zomerkamp 1: computer game ontwerpen en programmeren. (15-19 juli)

In 1 week tijd ga je aan de slag met het maken van je eigen computerspel. Vanaf idee tot ontwerp en uitvoering, jij leert alles te maken! Zo leer je digitaal tekenen & ontwerpen maar ook programmeren.  Met of zonder ervaring, iedereen kan meedoen. Je krijgt op je eigen niveau ‘les’ en werkt samen met andere jongeren die op hetzelfde niveau zitten.

Je mag in deze week helemaal alleen je eigen game maken, alles tekenen en programmeren, maar je mag ook in een groepje werken waarin je meer verantwoordelijkheid kan krijgen voor een specifieke taak, bijvoorbeeld programmeren of ontwerpen.

Week 2: Mini documentaire maken (22-26 juli)

Maak in 4 dagen tijd je eigen mini documentaire. Jij bedenkt het thema en je filmt, presenteert en monteert alles tot 1 magisch geheel. Zo leer je alles over filmtechnieken, monteren en presenteren. Met of zonder ervaring, iedereen kan meedoen. Je krijgt op je eigen niveau ‘les’ en werkt samen met andere jongeren die op hetzelfde niveau zitten.

Tijdens deze week kan je je gehele documentaire filmen tijdens de workshop. Heb je een bijzonder thema en in de middagen tijd over? Dan kan je helemaal los gaan met het filmen op (externe) locaties.

– De kosten voor deelname aan een zomerkamp is €25,-
– Locatie Bibliotheek Purmerend
– inschrijven kan via de website Twaanlab.nl


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,197FansLike
2,236VolgersVolg
1,534VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7.2 °
4.4 °
91 %
3.1kmh
90 %
di
8 °
wo
6 °
do
4 °
vr
4 °
za
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.