10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home112Meerdere straatroven op één dag in Purmerend. Politie zoekt getuigen

Meerdere straatroven op één dag in Purmerend. Politie zoekt getuigen

Purmerend – Woensdagmiddag omstreeks 17.50 uur is een vrouw beroofd van haar handtas op de Churchillaan in Purmerend. Twee jongens op een scooter wisten te ontkomen.

De vrouw reed op haar fiets. Bij een verkeerslicht griste de bijrijder van een scooter haar handtas uit de fietstas en reed weg richting winkelcentrum Makado. De vrouw kon de scooter achterhalen op haar electrische fiets en de bijrijder vastpakken. De bestuurder gaf echter gas waarop de daders wisten te ontkomen.

Ook bij de skatebaan in het Leeghwaterpark waren twee jongens op een scooter betrokken bij een diefstal en een poging tot diefstal. Daar werd woensdagmiddag rond 14.50 uur gepoogd een GSM uit de handen te trekken bij een 11-jarig meisje. Bij een 47-jarige vrouw hadden de verdachten meer succes. In alle gevallen is de politie op zoek naar getuigen of naar mensen die weten wie bij deze straatroven betrokken zijn.

Heeft u meer informatie, meldt u zich dan bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem?  Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,547VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.