Meerdere straatroven op één dag in Purmerend. Politie zoekt getuigen

politie

Purmerend – Woensdagmiddag omstreeks 17.50 uur is een vrouw beroofd van haar handtas op de Churchillaan in Purmerend. Twee jongens op een scooter wisten te ontkomen.

De vrouw reed op haar fiets. Bij een verkeerslicht griste de bijrijder van een scooter haar handtas uit de fietstas en reed weg richting winkelcentrum Makado. De vrouw kon de scooter achterhalen op haar electrische fiets en de bijrijder vastpakken. De bestuurder gaf echter gas waarop de daders wisten te ontkomen.

Ook bij de skatebaan in het Leeghwaterpark waren twee jongens op een scooter betrokken bij een diefstal en een poging tot diefstal. Daar werd woensdagmiddag rond 14.50 uur gepoogd een GSM uit de handen te trekken bij een 11-jarig meisje. Bij een 47-jarige vrouw hadden de verdachten meer succes. In alle gevallen is de politie op zoek naar getuigen of naar mensen die weten wie bij deze straatroven betrokken zijn.

Heeft u meer informatie, meldt u zich dan bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem?  Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt