112Purmerend

Twee tieners gewond bij steekpartij – verdachte aangehouden

Purmerend – Vanmiddag rond 15:10 uur meldden zich twee tieners op de spoedeisende hulp van het Dijklanderziekenhuis. Het tweetal had verwondingen opgelopen bij een steekpartij. Omdat de politie eerst dacht dat de steekpartij bij het ziekenhuis zelf had plaatsgevonden, werd een gedeelte van het terrein afgezet. Later bleek dat het incident had plaatsgevonden in de Spinetstraat.

De tieners worden met onbekende verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Rond 16:00 uur werd een eerste verdachte aangehouden. Momenteel vindt er een inval in een woning plaats voor een mogelijke tweede verdachte. Een politiehelikopter cirkelt daar ter plaatse rond.

Update 16:50 uur – Technische recherche doet momenteel onderzoek op de plaats delict. De hele omgeving is daar op dit moment afgezet. Ook zijn er meerdere politie-eenheden en een hondengeleider aanwezig.

Update 17:00 uur – De politie is gestart met een buurtonderzoek.

Update 18:00 uur: Een tweede verdachte zou zijn aangehouden in een woning vlakbij de Spinetstraat.

Update 20:30 uur: Eén van de gewonde jongens is inmiddels weer thuis. De ander is opgenomen in het Dijklander ziekenhuis in Hoorn.

Update 22/10/2019 – 11:30 uur:

Steekincident Spinetstraat, 3 minderjarige jongens aangehouden

Foto’s: Inter Visual Studio en aangeleverd


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.