112Purmerend

Meisje (15) aangerand op de Hooft Hasselaarstraat, getuigen gezocht!

Purmerend – Gisteren is rond 14.00 uur een 15-jarig meisje bij de garageboxen aan de Hooft Hasselaarstraat aangerand door een onbekende man.

Er werd gisteren direct door de politie een plaats delict ingericht. Ook de flat was gedeeltelijk afgezet. Er is door de recherche bewijsmateriaal veiliggesteld en een buurtonderzoek gehouden. Volgens een getuige zou het om ‘vele zakken aan mogelijk bewijsmateriaal gaan’.

Het minderjarig meisje werd vanuit het niets door de onbekende man belaagd en aangerand. Er ontstond een worsteling waarna de man is weggerend en mogelijk is weggereden in een auto. De politie heeft direct na de melding onderzoek gedaan.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk deze man gezien hebben of meer informatie over hem hebben. Van de man is het volgende signalement bekend:

  • blanke man
  • leeftijd ongeveer 18 – 22 jaar
  • hij sprak Nederlands
  • donkerbruin, opgeschoren haar
  • lengte ongeveer 1.80 m
  • beetje gezet postuur
  • hij droeg die zondagmiddag een pet en een lange winterjas.

Vragen aan het publiek

  • Heeft u deze man gezien zondagmiddag in de omgeving van de Hooft Hasselaarstraat
  • Heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek?
  • Belt u dan met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2019203000 bij. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem.

Relevant artikel:

Politie doet onderzoek in de Hooft Hasselaarstraat – Regio Purmerend

Purmerend – Zondagmiddag is in een flat op de Hooft Hasselaarstraat in Purmerend door de politie een onderzoek gestart. Een minderjarig meisje zou zijn lastig gevallen. Er werd door de politie een plaats delict ingericht. Ook de flat was gedeeltelijk afgezet. Er is door de recherche bewijsmateriaal veiliggesteld en een buurtonderzoek gehouden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.