19.3 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomePurmerendLeerlingen SG Nelson Mandela sluiten lesprogramma af in de raadzaal

Leerlingen SG Nelson Mandela sluiten lesprogramma af in de raadzaal

Purmerend – SG Nelson Mandela sloot vandaag het lesprogramma over de fusie Beemster-Purmerend af in de raadzaal van Purmerend.

De 120 leerlingen van VMBO 4 gingen met burgemeesters Don Bijl en Joyce van Beek en wethouders Thijs Kroese en Jos Dings in gesprek over hoe toekomstig Purmerend eruitziet. De leerlingen waren zeer goed voorbereid op het bezoek door verschillende lessen over lokale politiek en de fusie. Er volgde een presentatie met daarin door leerlingen ingezonden plannen voor de nieuwe gemeente Purmerend. De onderwerpen voorzieningen in het centrum, openbaar vervoer en sportaccommodaties kwamen veelvuldig aan bod.

De bestuurders zijn onder de indruk van de betrokkenheid en ideeën van de leerlingen. Het lesprogramma krijgt waarschijnlijk volgend schooljaar een vervolg.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.3 ° C
20.1 °
18.9 °
76 %
3.1kmh
100 %
di
20 °
wo
20 °
do
24 °
vr
20 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.