Purmerend

Leerlingen SG Nelson Mandela sluiten lesprogramma af in de raadzaal

Purmerend – SG Nelson Mandela sloot vandaag het lesprogramma over de fusie Beemster-Purmerend af in de raadzaal van Purmerend.

De 120 leerlingen van VMBO 4 gingen met burgemeesters Don Bijl en Joyce van Beek en wethouders Thijs Kroese en Jos Dings in gesprek over hoe toekomstig Purmerend eruitziet. De leerlingen waren zeer goed voorbereid op het bezoek door verschillende lessen over lokale politiek en de fusie. Er volgde een presentatie met daarin door leerlingen ingezonden plannen voor de nieuwe gemeente Purmerend. De onderwerpen voorzieningen in het centrum, openbaar vervoer en sportaccommodaties kwamen veelvuldig aan bod.

De bestuurders zijn onder de indruk van de betrokkenheid en ideeën van de leerlingen. Het lesprogramma krijgt waarschijnlijk volgend schooljaar een vervolg.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.