Purmerend

Purmerendse producer YoungKio (19) maakt kans op een Grammy

Purmerend – De Purmerendse producer YoungKio is genomineerd voor een Grammy Award, de belangrijkste internationale muziekprijs. 

De 19-jarige Kiowa Roukema, zoals YoungKio eigenlijk heet, is een van de producers van de hit Old Town Road en dat nummer maakt kans op de award Record of the Year.

Aan het lied werkten ook rapper Lil Nas X en zanger Billy Ray Cyrus mee. Als de prijs naar Old Town Road gaat, dan mogen ook de artiesten, de andere producers en geluidstechnici de award voor Record of the Year in ontvangst nemen.

Vorige week won de 19-jarige Purmerender al een prijs bij de Country Music Awards.  Én het nummer stond zeventien weken op nummer één in de lijst Billboard Hot 100.

De prijzen worden op 26 januari uitgereikt.

Relevant artikel:

Purmerendse producer YoungKio (19) wint prijs bij Country Music Awards

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.