112

Ongeval A7 zorgt voor file tussen Zaandam en Purmerend

Purmerend – Vrijdagochtend omstreeks elf uur is op de A7, ter hoogte van Purmerend, een automobilist de macht over het stuur verloren. Door bergingswerkzaamheden ontstond er een fikse vertraging op de snelweg.

Een Belgische automobilist reed tegen de vangrail, tolde en raakte de vangrail nogmaals. De bestuurder is naar het ziekenhuis overgebracht. Het voertuig is total loss en werd door bergingsbedrijf Jonk afgevoerd.

Wegens bergingswerkzaamheden is de rechter rijstrook afgesloten. Om 12:00 uur meldde de ANWB nog tenminste 34 minuten vertraging tussen Zaandam en Purmerend.

Foto’s: Inter Visual Studio

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....