112

Ongeval A7 zorgt voor file tussen Zaandam en Purmerend

Purmerend – Vrijdagochtend omstreeks elf uur is op de A7, ter hoogte van Purmerend, een automobilist de macht over het stuur verloren. Door bergingswerkzaamheden ontstond er een fikse vertraging op de snelweg.

Een Belgische automobilist reed tegen de vangrail, tolde en raakte de vangrail nogmaals. De bestuurder is naar het ziekenhuis overgebracht. Het voertuig is total loss en werd door bergingsbedrijf Jonk afgevoerd.

Wegens bergingswerkzaamheden is de rechter rijstrook afgesloten. Om 12:00 uur meldde de ANWB nog tenminste 34 minuten vertraging tussen Zaandam en Purmerend.

Foto’s: Inter Visual Studio

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.