14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* TheaterWinactie - Musical prinses Luna en het verdwenen kerstfeest

Winactie – Musical prinses Luna en het verdwenen kerstfeest

Purmerend – Dit weekend wordt maar liefst vijf keer de musical “Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest” voorgedragen. In de hoofdrol schitteren Jaidy Bos (bekend van Holland’s Got Talent 10 en Het  is hier Autistisch) en het Jonge talent Robyn de Boer. Regio Purmerend mag in totaal 6 kaarten wegggeven voor aanstaande zondagavond.

Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest (3+)

Lynn kan niet slapen: het is kerstavond en ze kan haast niet wachten tot de volgende morgen aanbreekt. Maar diep in de nacht gebeurt er iets magisch… De beeldschone prinses Luna stapt Lynn’s kamer binnen en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld waar het kerstfeest bijna niet door kan gaan. Lukt het Lynn om samen met prinses Luna kerstmis te redden?

“Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest” (3+) vertelt het verhaal van de gloednieuwe prinses Luna en de nieuwsgierige Lynn van 9 jaar. Een voorstelling voor de hele familie die u niet mag missen!

Dit jaar slaat PMF de handen ineen met NBN Entertainment om samen een voorstelling van een hoger en magischer niveau neer te kunnen zetten. Er wordt groots uitgepakt en een glimlach op het gezicht van ieder kind is gegarandeerd. Er kan meegezongen en -gedanst worden en zowel voor, in als na de pauze staat opnieuw een magische verrassing voor de kinderen klaar.

Wil je kans maken op kaarten voor de voorstelling van zondag 19:00 uur? Vertel dan onder het bericht met wie je naar de voorstelling wilt komen. De voorstelling is om 20:15 weer afgelopen. De winnaar(s) maken wij morgen om 13:00 uur bekend.

Ook voor de voorstelling op zaterdagavond zijn er nog kaarten beschikbaar. Meer informatie en kaarten vind je op https://www.prinsesluna.nl

Prinses Luna en het verdwenen Kerstfeest, speelt in het dorpshuis in Wijdewormer. Gelegen op slechts enkele minuten fietsen/rijden van het centrum van Purmerend.

Recensie van Musicalsites:

Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest laat Jaidy Bos (HGT) stralen…

Vrijdag de 13e is natuurlijk een voorbode voor ongeluk. Wanneer het kerstfeest bijna niet door kan gaan, roept Prinses Luna de hulp in van Lynn en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld. En dan gebeurt er iets magisch…

Aftrap gloednieuwe musical – Prinses Luna en het Verdwenen KerstfeestSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.