6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home* TheaterTheater De Verbeelding: Win twee kaarten voor een voorstelling van jouw keuze...

Theater De Verbeelding: Win twee kaarten voor een voorstelling van jouw keuze in februari

Purmerend – Iedere maand geeft Theater De Verbeelding op Regio Purmerend twee kaartjes weg voor de voorstellingen van de komende maand. Onderstaande voorstellingen staan in februari 2019 op het programma. Naar welke voorstelling (en met wie) zou jij willen gaan? Op donderdag 31 januari rond 17:00 uur maken wij de winnaar bekend.

www.theaterdeverbeelding.nl

Zaterdag 2 februari 20:30 uur

Danstheater AYA en DOX – GUERRILLA – Dans – (12+)

Energiek en maatschappelijk relevant”

 Danstheater AYA en DOX spelen de 2.0 versie van de succesvolle coproductie Guerrilla. Nu nog strijdbaarder en actueler! Makers en spelers gaan op zoek naar de huidige waarde van protest, verzet en opstand. Guerrilla is een rollercoaster van prikkelende dans, theatrale scènes en uitdagende teksten.

De Volkskrant****: “Guerrilla is bijzonder en geloofwaardig en een felle oproep aan jongeren om betrokken te zijn bij de wereld.”


 Zondag 3 februari 11:30 uur (15:00 uur-uitverkocht) – De Kleine Verbeelding

BonteHond – PAK’M – Jeugdtheater/slapstick – (3+)

Slapstick en achtervolgingen op Duploniveau

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau.

 


Zaterdag 9 februari 20:30 uur

Jens van Daele’s Burning Bridges – Nachthexen II La Parisienne – Dans/Muziektheater/live muziek

Met nagesprek met Jens van Daele

Met NachtHexen I Jeanne startte Jens van Daele’s Burning Bridges een cyclus over heldinnen uit de wereldgeschiedenis. Met het vervolg La Parisienne brengt het gezelschap krachtig en ingetogen dans, stevig en gevoelig teksttheater en doordringende en verstillende live muziek.


Zaterdag 16 februari 20.30 uur

Theatergroep Bambie – Bambie Nul – Beeldend theater

Filosofische en fysieke slapstick

In Bambie Nul gaan twee mannen op zoek naar de ‘Betekenis der Dingen’. Zij trekken zich terug in hun absurdistisch universum en doen doelgericht onderzoek naar het leven, moeder natuur, het wonder der techniek, de liefde en ‘Het Hogere’, maar staan zichzelf daarbij in de weg. Over de treurnis én de schoonheid van de mislukking.


Zondag 17 februari 15:00 uur – Kom met je Valentijn op de zondagmiddag!

Alink&Plukaard – Happily Ever After – Toneel

Geestig en ontwapenend”

In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde. Een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat.

Theaterkrant – Keuze van de criticus: “Snel, flitsend en fantasievol. In dit rollenspelvullen ze elkaar prachtig aan.”

Noordhollands Dagblad: “Scènes waar Woody Allen nog wat van zou kunnenopsteken.”


Zaterdag 23 februari 20:30 uur

De Theatertroep – Opgediept – Toneel

Nieuwe toneeltekst van Judith Herzberg

Rond deze nieuwe toneeltekst maakt de Theatertroep in Opgediept een collage aan teksten, gedichten en liederen, in samenwerking met Jan Joris Lamers.

We zien een jong stel, Ada en Simon. Het is 1942. Wat te doen als alles wat onmogelijk leek opeens tot de orde van de dag behoort. Het alledaagse zijn onschuld verliest. Wat neem je mee als je niet weet waar je heen gaat en voor hoe lang. Opgediept gaat over wassen, eten, pakken, gissen en sporen wissen.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Ik zou graag naar de voorstelling van Bambie gaan met mijn vriend, die nooit naar een voorstelling gaat en een dosis theater nodig heeft over onderwerpen die bij hem ook langskomen. En daarbij… ga ik ook weer eens op date 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.