* TheaterCultuur

Verras je Valentijn met persoonlijke uitnodiging voor geestig theater over liefde

Unieke verrassing voor je Valentijn: Middagje geestig en ontwapenend theater over de liefde met gratis gepersonaliseerde Valentijn felicitatiekaart!

Dat is leuk! Je Valentijn verrassen met een romantische theatermiddag over de liefde. Nou ja, de getalenteerde jonge theatermakers Yara Alink en Sander Plukaard hebben wel zo hun eigen gedachten over de liefde. De liefdesgeschiedenis van een eigentijds duo aan de hand van beroemde filmscenes.

Wil je de gepersonaliseerde Valentijn-felicitatie ontvangen? Mail je tekst naar [email protected]. Wij sturen hem op na bestelling van je kaarten via www.theaterdeverbeelding.nl (15,00 per kaart)

Dagblad Waterland schrijft over een geestige en ontwapenende voorstelling met scenes waarvan Woody Allen nog wat zou kunnen opsteken’

De keuze van de recensent in De Theaterkrant: “Briljant gespeelde scenes uit ieders liefdeleven”

Alink&Plukaard: Happily Ever After – Zondag 17 januari 15.00 uur in Theater De Verbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.