* TheaterCultuur

Theater De Verbeelding: Win twee kaarten voor een voorstelling van jouw keuze in december

Purmerend – Iedere maand geeft Theater De Verbeelding op Regio Purmerend twee kaartjes weg voor de voorstellingen van de komende maand. Onderstaande voorstellingen draaien in december 2018. Naar welke voorstelling (en met wie) zou jij willen gaan? Op zaterdag 1 december om 10:00 uur maken wij de winnaar bekend.  

www.theaterdeverbeelding.nl

Zaterdag 1 december 20.30 uur

Korzo Producties – DansClick 20 – de jubileumeditie – Dans

Tijdens deze jubileumeditie van DansClick presenteren de winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2018 zichzelf en hun gevierde werk aan het publiek. Met vooraf een video van de makers en na afloop een drankje op het podium is deze dansvoorstelling zeer toegankelijk.


Zaterdag 8 december 20.30 uur (om 19.45 uur inleiding door tekstschrijver Rob de Graaf)

De Gemeenschap – Strindberg en dal – Toneel

Toneel en werkelijkheid raken verstrikt tot wrange klucht. Voorafgaand aan de voorstelling verzorgt tekstschrijver Rob de Graaf om 19.45 uur een inleiding. In deze voorstelling maken we kennis met de vooruitstrevende toneelgroep &Co. Onder de bezielende leiding van zijn doorknede regisseur werkt &Co aan Dal in de mist, een nog maar pas ontdekt stuk over liefde, afgunst en pijn van de Zweedse schrijver August Strindberg.


Zaterdag 15 december 20.30 uur

Nicole Beutler Projects/HZT/Rudolphi Producties – Liefdesverklaring (voor altijd) – Toneel

‘Liefdevolle ode aan kijker en speler’. Cas Enklaar, Marien Jongewaard, René van ’t Hof en Maureen Teeuwen (winnaar van de Colombina toneelprijs 2018) – vier doorgewinterde acteurs en mimespelers vertegenwoordigen vele decennia aan ervaring in de Nederlandse theaters. Na een lange relatie met het publiek maken zij de balans op. Jarenlang keken we naar hen, nu kijken zij terug.


Zondag 16 december 15.00 uur

Theater Gnaffel – Het Bos Draaft Door 6+ – Jeugd/muziektheater

De Kleine Verbeelding – ‘Sterk gespeeld door Joep Onderdelinden’. Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen. Maar het gaat vooral over vriendschap en verlies, een lach en een traan.

 


www.theaterdeverbeelding.nl
0299-411234 (reserveerlijn)
Bezoek: Purmersteenweg 17 1441 DK Purmerend

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.