13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* TheaterTheater De Verbeelding: Win twee kaarten voor een voorstelling van jouw keuze...

Theater De Verbeelding: Win twee kaarten voor een voorstelling van jouw keuze in januari

Purmerend – Iedere maand geeft Theater De Verbeelding op Regio Purmerend twee kaartjes weg voor de voorstellingen van de komende maand. Onderstaande voorstellingen draaien in januari 2019. Naar welke voorstelling (en met wie) zou jij willen gaan? Op maandag 31 december om 17:00 uur maken wij de winnaar bekend.  

www.theaterdeverbeelding.nl

Zaterdag 5 januari 19.30 uur *****UITVERKOCHT*****

De Kolonie met Peter de Graef en Lottie Hellingman – Twee zielen, drie levens, zes mensen – Toneel/muziektheater


Zaterdag 12 januari 19.30 uur

Abbing & Hofman – Vieze Vuile Rotstreken (8-80 jr) -Familievoorstelling/komedie

‘Fantasierijk en slim als Roald Dahl’

In een dal hier ver vandaan, is iedereen erop uit om Map uit haar mooie Atlaswinkel te bonjouren. Maar Map laat zich niet zomaar wegsturen! Met een grote dosis snode plannetjes en sluwe listen slaat ze terug en verdedigt ze wat haar dierbaar is……

Vieze vuile rotstreken is een heerlijk ontregelende voorstelling met een onverwoestbare heldin, een stoet vreemde personages en smeuïge taal.

De Volkskrant****: “Fantasierijk en licht absurdistisch. Voor jong en oud aanstekelijk. 

 


Zondag 13 januari 15.00 uur

Kirsten van Teijn – Nobel – Cabaret

‘Scherp, komisch en sterke performer’

Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In ‘Nobel’ vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. En hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden. 

Telegraaf: “Van Teijn is theatraal sterk en bovendien een prettige podiumpersoonlijkheid om naar te kijken.”


Vrijdag 18 januari 20.30 uur

BOG./Het Zuidelijk Toneel – Iemand die slaapt – Tekst/muziektheater

Een ‘bejubelde’ voorstelling van de Theaterkrant door de vele positieve recensies.

Iemand die slaapt is een muzikale voorstelling waarin BOG. het boek Een man die slaapt uit 1967 van Georges Perec bewerkt om het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijke van het menselijk bestaan voelbaar te maken. Het boek is geschreven vanuit het perspectief van een twintiger in Parijs eind jaren zestig. Perec schreef de tekst in de je-vorm waardoor jij als publiek direct wordt aangesproken.


Laura van Dolron/De Koe – Een antwoord op alle vragen

Zaterdag 19 januari 20.30 uur

Laura van Dolron/Cie. de KOE – Een antwoord op alle vragen – Muziektheater

Stand-up filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop… 

Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf (de KOE) en muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient!

‘Spannende onvoorspelbaarheid’ in een ‘originele vorm van participerend ervaringstheater.’


Zaterdag 26 januari 20.30 uur

George & Eran producties – George &  Eran worden racisten – Toneel/muziektheater

De *****Oerolhit nu in De Verbeelding

Wij willen ons steentje bijdragen, het juiste doen, aan de goede kant van de geschiedenis staan, tolerant zijn en begripvol! Maar deugen is niet zo makkelijk als het lijkt in de wereld waarin we leven. We staan zelfs steeds feller en heftiger tegenover elkaar. Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien. Want wij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!

De Volkskrant: “Het stuk zit erg slim in elkaar.”

NRC: “Geestig, vilein en goed doordacht actueel theater.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.