8.2 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomeondernemersMan steelt telefoon in schoonheidssalon Nieuwstraat door klassieke truc (video)

Man steelt telefoon in schoonheidssalon Nieuwstraat door klassieke truc (video)

Purmerend – Afgelopen maandag, 23 december 2019, rond 16.25 is er een telefoon gestolen van een klant in PrettyOne schoonheidssalon aan de Nieuwstraat. De man kwam binnen met een vaag verhaal, sprak geen Nederlands en had een plattegrond bij zich als dekmantel.

In de opname is te zien dat hij eerst afkomt op de portemonnee die op de balie ligt, daarna kijkt hij rechts op tafel waar een telefoon ligt. Tenslotte loopt hij om de tafel heen en legt zijn plattegrond op tafel (over de telefoon). Hij schuift onopvallend de telefoon onder de plattegrond en vouwt het daarna dubbel. Dan is hij snel weg.

De truc die gebruikt wordt is eigenlijk al een classic. PrettyOne waarschuwt andere winkeliers voor deze methode. Deze methode is vooral gericht op afleiding.

Mocht u de man herkennen dan is de politie zeker geïnteresseerd. 0900-8844.

Update:

De man zou vandaag in Meppel bij een kapper dezelfde truc hebben gebruikt. Duidelijk is geworden dat deze man in geheel Nederland slachtoffers maakt. Twee weken terug gaf Boevenspotter Jaime van Gastel dit al aan op zijn Facebook. Twee dagen terug zou de man actief zijn geweest in Callantsoog, Schagen en Wervershoof.

Home – Prettyone

Bij ons bent u op het juiste adres voor de verzorging voor uw handen en voeten, maar ook op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, harsen en lichaams- en gezichtsbehandelingen zijn we gespecialiseerd.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.2 ° C
10.1 °
6.6 °
74 %
0.9kmh
100 %
vr
7 °
za
14 °
zo
16 °
ma
16 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.