ondernemersPurmerend

Man steelt telefoon in schoonheidssalon Nieuwstraat door klassieke truc (video)

Purmerend – Afgelopen maandag, 23 december 2019, rond 16.25 is er een telefoon gestolen van een klant in PrettyOne schoonheidssalon aan de Nieuwstraat. De man kwam binnen met een vaag verhaal, sprak geen Nederlands en had een plattegrond bij zich als dekmantel.

In de opname is te zien dat hij eerst afkomt op de portemonnee die op de balie ligt, daarna kijkt hij rechts op tafel waar een telefoon ligt. Tenslotte loopt hij om de tafel heen en legt zijn plattegrond op tafel (over de telefoon). Hij schuift onopvallend de telefoon onder de plattegrond en vouwt het daarna dubbel. Dan is hij snel weg.

De truc die gebruikt wordt is eigenlijk al een classic. PrettyOne waarschuwt andere winkeliers voor deze methode. Deze methode is vooral gericht op afleiding.

Mocht u de man herkennen dan is de politie zeker geïnteresseerd. 0900-8844.

Update:

De man zou vandaag in Meppel bij een kapper dezelfde truc hebben gebruikt. Duidelijk is geworden dat deze man in geheel Nederland slachtoffers maakt. Twee weken terug gaf Boevenspotter Jaime van Gastel dit al aan op zijn Facebook. Twee dagen terug zou de man actief zijn geweest in Callantsoog, Schagen en Wervershoof.

Home – Prettyone

Bij ons bent u op het juiste adres voor de verzorging voor uw handen en voeten, maar ook op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, harsen en lichaams- en gezichtsbehandelingen zijn we gespecialiseerd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.