112

Benzinedieven aan het werk: tientallen meldingen in onze regio

Purmerend/Regionaal – Op Social Media verschijnen de laatste week steeds meer meldingen van benzinediefstal. Het gaat ondermeer om meldingen uit Purmerend, Beemster en Edam/Volendam. Het totale aantal loopt inmiddels in de tientallen.

Bij de diefstal van benzine wordt er een klein gaatje geboord in de benzinetank van een auto. Vervolgens wordt de brandstof uit de tank gezogen. De politie roept mensen op om alert te zijn op signalen die kunnen wijzen op deze vorm van diefstal.

Ziet u ‘s avonds of ‘s nachts iets verdachts op de parkeerterreinen? Ziet u mensen lopen met jerrycans of zich ophouden bij auto’s? Waarschuw dan direct de politie! Bent u zelf slachtoffer en heeft u geen aangifte gedaan? Doe dit dan alsnog!

Begin 2019 was er in Purmerend ook al een golf van benzinediefstallen. Deze concentreerde zich toen vooral rondom de wijk Overwhere.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.