ondernemers

Adverteren? Nu 30% kennismakingskorting

Purmerend – 2020 gaat een prachtig jaar worden! Om dat te vieren hebben wij voor alle regionale ondernemers een mooie kennismakingsaanbieding!

Bijna 1 miljoen pageviews per maand. En rond de 65.000 unieke bezoekers uit deze regio. Als u op die manier uw bedrijf niet op de kaart weet te zetten, weten wij het ook niet meer!

Adverteren kan bij ons al vanaf 50 euro per maand, afhankelijk van het aantal keer dat u vertoond wilt worden. En om het nieuwe jaar mooi in te luiden hebben wij een mooie kennismakingsactie:

Als u voor 31 januari via onderstaand formulier invult voor meer informatie, ontvangt u meer informatie over de advertentiemogelijkheden. Wordt u vervolgens ook adverteerder? Dan ontvangt u 30% korting op de eerste twee maandfacturen. En geen zorgen, onze contracten zijn maandelijks opzegbaar! U sluit bij ons nooit een langlopende overeenkomst af.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.