112Purmerend

Boete voor beledigen Purmerendse boa’s: “Meerdere keren met k-woord uitgescholden”

Purmerend –  Een man die daags voor kerst meerdere Purmerendse buitengewoon opsporingsambtenaren (boa) uitschold, is door de rechter veroordeeld tot het betalen van een boete van 300 euro.

Zoals alle verdachten van fysiek of verbaal geweld tegen hulpverleners, is ook deze verdachte via het snelrecht berecht. 

“Vanochtend vond een persoon het nodig onze medewerkers meerdere keren met een K-woord uit te schelden”, twitterde Handhaving Purmerend op 23 december. 

Na de belediging hielden de handhavers de man aan en brachten hem naar het politiebureau. Vandaag laten ze weten dat hij is veroordeeld tot het betalen van een boete van 300 euro.  


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Bron
NH-Nieuws

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.