112

Vermeende benzinedieven aangehouden – politie zoekt benadeelden.

Purmerend – De politie heeft dinsdag- op woensdagnacht een 25-jarige man uit Volendam en een 22-jarige Purmerender aangehouden op verdenking van benzinediefstal. Bij een verkeerscontrole op één van de bedrijventerreinen kregen de agenten argwaan door de benzinelucht in de auto van de mannen.

In de kofferbak van de auto waarin zij reden stonden meerdere jerrycans met benzine. Ook werd een accuboor en een emmer aangetroffen. Vermoedelijk is in de omgeving van winkelcentrum Makado de tank van een of meerdere auto’s opengeboord.

Handhaving Purmerend geeft aan dat er de afgelopen twee maanden bij minstens 40 auto’s brandstof uit de tank is gestolen.

De politie is nog niet op de hoogte wie de benadeelde van de diefstal is. Zij worden opgeroepen telefonisch contact op te nemen met de politie in Purmerend via 0900-8844.

Foto: Politie Purmerend

Relevant artikel:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.