112Monnickendam

Bewoners betrappen inbreker en houden hem vast in eigen auto

Overleek – Een 29-jarige inbreker is gisterochtend door de bewoners van het huis waar hij wilde inbreken betrapt, aangehouden en overgeleverd aan de politie.

De 56-jarige bewoonster lag rond 8.00 uur te slapen, toen zij ineens herrie in het huis hoorde. Ze riep naar haar man en vroeg of alles goed was, toen ze plotseling een onbekende man het huis uit zag rennen.

Verstopt in auto

Daarop haalde de vrouw snel haar man, die in hun schuur aan het werk was. Na een korte zoektocht vonden ze de man in hun eigen auto, waar hij zich probeerde te verstoppen voor het echtpaar.

Terwijl de vrouw de politie inschakelde, wist de man de dief vast te houden in de wagen. Agenten hebben de inbreker daarna meegenomen naar het bureau.

De politie heeft de oplettende bewoners een bloemetje gebracht. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.