18.6 C
Purmerend
zaterdag 18 mei 2024
HomeondernemersRegio Purmerend heeft een app!

Regio Purmerend heeft een app!

Regionaal – Wij zijn blij! Vandaag mogen we aan de wereld bekend maken dat we een eigen app hebben! En niet zomaar een nieuwsapp! Deze app is volledig ontwikkeld op Purmerendse bodem en is een hele nieuwe vorm van Social Media!

In samenwerking met ontwikkelaar SIYOU, maakten wij de afgelopen weken in sneltreinvaart de app Checkon! (vindbaar in de stores als Regio Purmerend) Met de app komt ons nieuws nog sneller naar alle inwoners van de regio. Daarnaast brengen wij dankzij de app nog meer verschillende soorten nieuws, waar je als lezer zelf voor kan kiezen.

Volg (zodra ze zich hebben aangemeld) jouw favoriete stichtingen, organisaties, verenigingen en bedrijven. Zo lees je niet alleen het nieuws dat wij brengen, maar zie je in “mijn regio” ook alles van jouw favoriete organisaties.

Publicaties op Social Media komen vaak niet aan: Een platform als Facebook laat een bericht maar aan minder dan 10% van de volgers zien. Checkon doet het anders. Wij laten alles zien aan iedereen die het interessant vindt. 100%, beloofd!

Ben je een bedrijf uit deze regio: ZZP’er, winkel, horecaondernemer, webshop, dienstverlener, stichting, vereniging, etc? Download dan de app en maak een gratis bedrijfsprofiel aan!

Ben je daarnaast een bedrijf dat afhankelijk is van donaties, giften en sponsors? Stuur ons dan ook even een berichtje op [email protected]  en vertel ons even dat je net een account hebt aangemaakt. Dan krijg je een cadeautje van ons!

Download hier de apps voor Android of IOS:

Lees je dit bericht op een computer? Ga dan met jouw telefoon naar de store en zoek op: Regio Purmerend.

Extra informatie? Bekijk ons persbericht en de rest van de site voor meer info! Ook regionale mediabedrijven die een Checkon-App willen hebben, zijn welkom om de website van Checkon te bekijken.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,920FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.6 ° C
21 °
15.6 °
85 %
1.8kmh
80 %
za
22 °
zo
20 °
ma
19 °
di
22 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.