112Overwhere

Drie tieners aangehouden op verdenking straatroof maaltijdbezorger

Purmerend – Donderdagavond rond 20:30 uur heeft de politie drie Amsterdammers, twee 17-jarige jongens en een 18-jarige man, aangehouden op treinstation Overwhere in Purmerend, zo meldt de politie vandaag in een persbericht. Zij worden verdacht van een straatroof op een maaltijdbezorger eerder die avond.

Rond 20:15 uur is een 17-jarige maaltijdbezorger uit Purmerend beroofd tijdens het afleveren van een bestelling op de Anne Franklaan. De bezorger wilde enkele pizza’s afleveren toen hij bij het afleveradres werd aangesproken door drie jongens die geld eisten. Van het slachtoffer werden een tasje met omzet, een telefoon en twee pizza’s afgenomen, waarna de drie verdachten ervandoor gingen. 

De politie is een zoekactie gestart en zag de mogelijke verdachten lopen in de buurt van station Overwhere. Agenten en aanwezige gemeentelijke handhavers hebben daarop de drie jonge mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachten zitten nog vast en de zaak wordt verder onderzocht.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. De verdachten van een straatroof op een maaltijdbezorger hebben de respectabele leeftijd van 17 (2×) en 18 (1×) jaar.
    De slogan “de jeugd heeft de toekomst” wijzigt voor deze snotneuzen bij een bewezen verklaring in:
    “deze jeugd heeft een criminele toekomst”

    De maaltijdbezorger/slachtoffer is 17 jaar maar werkt i.i.g. voor zijn euro’s en toekomst: sterkte en een goede toekomst gewenst.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: