18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home112Drie tieners aangehouden op verdenking straatroof maaltijdbezorger

Drie tieners aangehouden op verdenking straatroof maaltijdbezorger

Purmerend – Donderdagavond rond 20:30 uur heeft de politie drie Amsterdammers, twee 17-jarige jongens en een 18-jarige man, aangehouden op treinstation Overwhere in Purmerend, zo meldt de politie vandaag in een persbericht. Zij worden verdacht van een straatroof op een maaltijdbezorger eerder die avond.

Rond 20:15 uur is een 17-jarige maaltijdbezorger uit Purmerend beroofd tijdens het afleveren van een bestelling op de Anne Franklaan. De bezorger wilde enkele pizza’s afleveren toen hij bij het afleveradres werd aangesproken door drie jongens die geld eisten. Van het slachtoffer werden een tasje met omzet, een telefoon en twee pizza’s afgenomen, waarna de drie verdachten ervandoor gingen. 

De politie is een zoekactie gestart en zag de mogelijke verdachten lopen in de buurt van station Overwhere. Agenten en aanwezige gemeentelijke handhavers hebben daarop de drie jonge mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachten zitten nog vast en de zaak wordt verder onderzocht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. De verdachten van een straatroof op een maaltijdbezorger hebben de respectabele leeftijd van 17 (2×) en 18 (1×) jaar.
    De slogan “de jeugd heeft de toekomst” wijzigt voor deze snotneuzen bij een bewezen verklaring in:
    “deze jeugd heeft een criminele toekomst”

    De maaltijdbezorger/slachtoffer is 17 jaar maar werkt i.i.g. voor zijn euro’s en toekomst: sterkte en een goede toekomst gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.