112

Hennepkwekerij op Baanstee Noord opgerold

Purmerend – Op maandag deed de politie onderzoek in een bedrijfspand aan de Visserijweg in Purmerend. Ter plaatse werd een hennepkwekerij aangetroffen.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na meldingen van een duidelijke hennepgeur rondom de loods, die onderdeel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw. Onderzoek wees uit dat er ramen van het pand waren afgeplakt. Ook werden verdachte personen rond het pand gezien.

Op maandag werd besloten het pand te betreden. Hierin werd op de begane grond en de eerste etage een kwekerij aangetroffen met 320 hennepplanten. Bij controle bleek er ook sprake te zijn van diefstal van water en gas. 

De politie nam de drugs en de bij de kwekerij behorende apparatuur (lampen, filters e.d.) in beslag. Een onderzoek wordt ingesteld naar de eigenaar van de kwekerij.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.