13.5 C
Purmerend
zondag 19 mei 2024
Home112Hennepkwekerij op Baanstee Noord opgerold

Hennepkwekerij op Baanstee Noord opgerold

Purmerend – Op maandag deed de politie onderzoek in een bedrijfspand aan de Visserijweg in Purmerend. Ter plaatse werd een hennepkwekerij aangetroffen.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na meldingen van een duidelijke hennepgeur rondom de loods, die onderdeel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw. Onderzoek wees uit dat er ramen van het pand waren afgeplakt. Ook werden verdachte personen rond het pand gezien.

Op maandag werd besloten het pand te betreden. Hierin werd op de begane grond en de eerste etage een kwekerij aangetroffen met 320 hennepplanten. Bij controle bleek er ook sprake te zijn van diefstal van water en gas. 

De politie nam de drugs en de bij de kwekerij behorende apparatuur (lampen, filters e.d.) in beslag. Een onderzoek wordt ingesteld naar de eigenaar van de kwekerij.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,922FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
13.5 ° C
14.5 °
12.2 °
77 %
2.9kmh
0 %
zo
20 °
ma
18 °
di
22 °
wo
16 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.