29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home112Aanhangwagen en bestelbus van BBQ de Purmer gestolen uit loods

Aanhangwagen en bestelbus van BBQ de Purmer gestolen uit loods

Purmerend – Bij een inbraak in een loods aan de Flevostraat is tussen vrijdagmiddag 17.30 uur en zaterdagochtend 08.00 uur een opvallende zwarte bestelbus weggenomen. Ook werd een aanhanger buitgemaakt waar meerdere barbecues op stonden.

Ook de vries- en koelcellen zijn leeg getrokken. De bestelbus valt op door de bedrijfsnaam BBQ de Purmer, die in geel/witte opdruk aan de zijkant staat. De aanhangwagen is opvallend vanwege de grote barbecues die erop staan.

“Vannacht is er in ons pand ingebroken en hebben vier mannen een groot deel van onze spullen meegenomen en vernield. Op de bewakingsbeelden is te zien dat ze in een donkere alfa Romeo, mito aan komen rijden. Onder de meegenomen spullen zijn onder andere 3 oklahoma smokers(bbq) meegenomen en een bestickerde bus (Citroën Jumper)”, schrijft eigenaar Frank Bekebrede van BBQ de Purmer op Facebook.

Update: De Citroen is gisteravond leeg in Velsen terug gevonden. Frank weet nog niet in welke staat deze verkeerd. De BBQ’s en de rest van de spullen zijn nog wel weg.

Ziet u deze aanhangwagen en/of de bedrijfsbus ergens staan? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld daarbij registratienummer 2020059770 of vul het tipformulier van de politie in.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Frank en Clenda Brekenbede: is is werkelijk Godsgeklaagd dat u op deze uiterst laffe msnier door een stelletje pl**rusl**ers het brood uit de mond wordt gestoten.

    Sterkte (en hopenlijk worden uw eigendommen snel en ongeschonden teruggevonden).

    Voor dit soort daden zou er die kliklijn moeten bestaan met directe opvolging door Handhaving 24/7, 365 dagen per jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.