Purmerend

Recreatiegebied het Twiske afgesloten voor autoverkeer

Oostzaan – De Burgemeester van Oostzaan heeft besloten om het Twiske vandaag en morgen af te sluiten voor autoverkeer. “Wij hebben gisteren iedereen geadviseerd om thuis te blijven. Dit advies is niet helemaal overgekomen”, schrijft de politie Zaanstreek. 

Burgemeester Rob Meerhof deed bezoekers van recreatiegebied ’t Twiske gisteren al het dringend verzoek naar huis te gaan. Dat deed hij na de constatering dat ‘te veel mensen zich niet aan de regels houden’. “Alle vier de parkeerterreinen zijn vanaf heden afgesloten.”

“Dit betekent dat het niet meer is toegestaan om met de auto naar het Twiske te gaan.”, schrijft Meerhof. De politie doet op Facebook nogmaals het advies en het dringende verzoek om thuis te blijven. De maatregel zal in ieder geval gelden tot maandag 6 april 20.00 uur en kan mogelijk verlengd worden.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....