6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendWijkvernieuwing Wheermolen-Oost start met renovatie flat D’Rode Garrels

Wijkvernieuwing Wheermolen-Oost start met renovatie flat D’Rode Garrels

Purmerend – Intermaris werkt samen met de gemeente aan een Globaal Ontwikkelplan voor de wijk Wheermolen-Oost. In dit plan staan de kansen voor de wijk op het gebied van onder meer wonen, wegen en groen. De flat in de Rudolf Garrelsstraat, in de volksmond D’Rode Garrels is de eerste flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk.

Wheermolen-Oost bestaat meer dan 50 jaar en is toe aan vernieuwing. Zowel de woningen van Intermaris als het openbaar gebied, de riolering en bepaalde voorzieningen waaronder het winkelcentrum, zijn toe aan een opknapbeurt. Intermaris wil onder meer twaalf galerij- en laagbouwflats in Wheermolen-Oost vernieuwen.

Samen met de Bewonersgroep van de flat werkte Intermaris intensief samen aan een Sociaal Plan voor alle bewoners. Als minimaal 70% van de huurders akkoord gaat met het Sociaal Plan en de voorgestelde werkzaamheden, kan de aannemer in de tweede helft van dit jaar aan de slag.

Artist impression van de plint van de flat:

in de onderste rand van de flat komen twaalf nieuwbouw appartementen in het middenhuursegment


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.