112CentrumPurmerend

Food Markt zoekt personen die fooienpot meenamen (video)

Purmerend – Food Markt aan de Koestraat 6, bekend vanwege de broodjes met vleeswaar van slagerij Louwman uit de Jordaan, is gisteren bestolen van de fooienpot. Eén persoon leidt het personeel af terwijl de andere persoon de fooienpot in de linkerjaszak steekt.

Eigenaar Johnny zegt dat er ongeveer 50 tot 60 euro in de fooienpot zat. “De laatste vijf dagen was het best wel druk omdat wij bijna als enige open waren. Dit resulteerde in meer fooi.” Johnny weet nog niet of hij aangifte gaat doen. “Ik weet niet of dat zal helpen. Ik vind het effectiever om de beelden meteen online te zetten zodat ik andere ondernemers direct voor dit duo kan waarschuwen. Dit is een veel betere aanpak.”

Beloning

Als iemand weet wie deze mensen zijn, dan heeft Johnny een beloning in het vooruitzicht gesteld. ” Als beloning krijgt diegene een uitgebreide lunch van mij.”

Camerabeelden JM Beveiliging, Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Geen idee wie ze zijn maar wel wat ze zijn: onbeschofte horken (die er gekleurd op staan).
    Ik heb er alle begrip voor dat eigenaar Johnny direct de beelden online heeft gezet: geen respect voor zijn zaak en eigendommen wordt hiermee beantwoord door geen respect te hebben voor de privacy van deze onbeschofte horken.

    Ik wens hem sterkte met alles.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: