9.8 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
HomePurmerendVanaf 1 juni: met maximaal 30 personen een film kijken bij Vue...

Vanaf 1 juni: met maximaal 30 personen een film kijken bij Vue Purmerend

Purmerend – Het is bijna weer tijd voor popcorn bij een goede film. Bioscoop Vue Purmerend gaat op 1 juni weer open. Er mogen maar 30 mensen per zaal/ per film in conform de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM.

“De veiligheid van onze bezoekers en ons personeel blijft onze hoogste prioriteit. Er zullen verscherpte maatregelen komen, die we zo snel mogelijk met jullie delen. Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat een bioscoopbezoek goed, veilig en verantwoord kan plaatsvinden.”, laat de bioscoop weten.

Over het aanbod van de films en hoe de ticketverkoop zal verlopen wordt binnenkort meer bekend gemaakt. “Mogelijk dat om een film te bezoeken vooraf gereserveerd moet worden en een kaartje niet aan de deur te bestellen is. Ook bezoekers kunnen niet zelf hun plaatsen uitzoeken. Deze plaatsing gebeurd met oog op voldoende afstand tussen de mensen.”, geeft een insider aan.

Vue Movie pass

“We zijn op dit moment ook bezig om alle mogelijkheden te onderzoeken voor de Vue Movie Pass houders. Deze ontvangen binnenkort een email met alle informatie over deze tijdelijke situatie.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.8 ° C
11.1 °
8.9 °
77 %
8.5kmh
87 %
zo
10 °
ma
9 °
di
8 °
wo
9 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.