20.7 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendBezoekers Leeghwaterbad superblij dat ze weer het water in kunnen

Bezoekers Leeghwaterbad superblij dat ze weer het water in kunnen

Purmerend – Gisteren gingen, na negen weken, de deuren van het zwembad in Purmerend weer open voor publiek. Deze eerste dag waren er 140 deelnemers aan zwemactiviteiten verspreid over de dag en meer dan vierhonderd zwemleerlingen. Populairste zwemactiviteiten in mei zijn op dit moment met bijna driehonderd reserveringen banen zwemmen en met honderd reserveringen AquaRobic. Deelnemen aan een van de meer dan tien verschillende zwemactiviteiten kan alleen na online reservering en betaling. 

Tot juni zijn er nu al  meer dan zeshonderd reserveringen voor zwemactiviteiten en reserveringen blijven gestadig binnen komen. De zwemlessen zijn inmiddels voor zestig procent gereserveerd en regelmatig blijft het Leeghwaterbad voor zwemlessen boekingen ontvangen.

Directeur Spurd Jancor de Boer: “Wij zijn zeker tevreden met het aantal reserveringen dat  we in de eerste dagen hebben ontvangen. Er is in alle groepen van zwemactiviteiten echter nog wel plaats. Het is vast ook wennen aan het moeten reserveren voor zwemactiviteiten.” De Boer is tevreden over het bezoek de eerste dag en het aantal reserveringen voor de komende weken.

Manager Leeghwaterbad Freek Eshuis voegt enthousiast toe: “Het is zo fijn dat het Leeghwaterbad weer open is! Blije gezichten in het water en iedereen die wij spreken meldt dat ze het water hebben gemist! Voor alle zwemactiviteiten geldt een tijdelijk aangepast verlaagd tarief.”

Tweede pinksterdag is het alleen mogelijk op reservering te komen banen zwemmen. Het zwembad is Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) en eerste pinksterdag (zondag 31 mei) voor alle zwemactiviteiten en voor zwemles gesloten. 

De komende weken beslist het zwembad op basis van de ervaringen over uitbreiding met  zwemactiviteiten vooral voor ouderen zoals Aangepast Zwemmen, WaterGymnastiek, Zwem Samen, Herstel na Kanker en FiftyFit. Nu is reserveren mogelijk voor banen zwemmen, AquaBootcamp, AquaFun, AquaJoggen AquaRobic, AquaSport, BabyPeuterZwemmen, Floatfit HIIT, Floatfit Grow, Floatfit Balance, TrimFitness en ZwangerschapsZwemmen.

Leeghwaterbad

Online reserveren en betalen (tijdelijk aangepast verlaagd tarief!) is nu mogelijk voor banen zwemmen (sportief of ontspannend), AquaBootcamp, AquaFun, AquaJoggen AquaRobic, AquaSport, BabyPeuterZwemmen, Floatfit HIIT, Floatfit Grow, Floatfit Balance, TrimFitness en ZwangerschapsZwemmen. Wie (mogelijk) corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft – of als er iemand in hetzelfde huis dat heeft – moet niet komen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.7 ° C
21.7 °
19.4 °
70 %
0.9kmh
10 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.