112Warder

Zwaar ongeval op N247 bij Warder

Warder – Op de N247 zijn vanmiddag rond twaalf uur een lesauto en twee bestelbusjes met elkaar in botsing gekomen. 2 personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis wegens verwondingen.

Hulpdiensten rukte massaal uit. De ravage is groot. Meerdere ambulances waren aanwezig om assistentie te verlenen. Ook de traumaheli werd opgeroepen. De N247 is afgezet.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek.

Update:

De voorste bestelbus remde voor overstekende eendjes. De achterste bestelbus botste hierop op de voorste bestelbus die hierdoor op de verkeerde weghelft terecht kwam. De tegemoetkomende lesauto ging vol op de rem maar klapte toch op de bestelbus.

Foto’s: Aangeleverd via Whats-app Regio Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.