112Purmerend

Politievlogger Jan-Willem draait dienst mee in Purmerend (video)

Purmerend – Op 25 februari 2020 draaide politievlogger Jan-Willem mee met het basisteam van de politie in Purmerend. Samen met Wendy ging hij tijdens een ochtenddienst op pad. Vanochtend kwam dan – eindelijk – de vlog online.

Van het aantreffen van drugs tot het afhandelen van een melding van een verdachte situatie tijdens de noodhulpdienst. Het komt weer allemaal aan bod. Inmiddels heeft Jan-Willem al meer dan 350 vlogs online staan. Doel van de vlogs is om te laten zien wat de politie doet, om zo kritiek te pareren dat de politie te weinig doet.

Jan-Willem heeft veel volgers op social media en dat tikt nog steeds door. Op YouTube zien meer dan 242.000 abonnees zijn filmpjes en op Instagram heeft hij meer dan 125.000 volgers.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.