20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
Home112Politievlogger Jan-Willem draait dienst mee in Purmerend (video)

Politievlogger Jan-Willem draait dienst mee in Purmerend (video)

Purmerend – Op 25 februari 2020 draaide politievlogger Jan-Willem mee met het basisteam van de politie in Purmerend. Samen met Wendy ging hij tijdens een ochtenddienst op pad. Vanochtend kwam dan – eindelijk – de vlog online.

Van het aantreffen van drugs tot het afhandelen van een melding van een verdachte situatie tijdens de noodhulpdienst. Het komt weer allemaal aan bod. Inmiddels heeft Jan-Willem al meer dan 350 vlogs online staan. Doel van de vlogs is om te laten zien wat de politie doet, om zo kritiek te pareren dat de politie te weinig doet.

Jan-Willem heeft veel volgers op social media en dat tikt nog steeds door. Op YouTube zien meer dan 242.000 abonnees zijn filmpjes en op Instagram heeft hij meer dan 125.000 volgers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.