112Beemster

Wielrenner overleden bij aanrijding in Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Een 52-jarige wielrenner uit Bergen is aan het begin van de avond overleden nadat hij in Zuidoostbeemster werd geschept door een auto. Door de aanrijding kwam het slachtoffer in een naastgelegen sloot terecht. Het slachtoffer uit het water gehaald en gereanimeerd, maar dat heeft niet mogen baten. 

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het slachtoffer van achteren werd aangereden. Onder meer de brandweer, een ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De piloot van de traumahelikopter landde zijn toestel in een naastgelegen weiland. 

De betrokken automobilist is aangehouden en is meegenomen voor verhoor. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.  

Update: De bestuurder van de bestelauto was niet onder invloed van alcohol.

Wielrenner omgekomen bij aanrijding – Purmerenderweg Zuidoostbeemster – Haico Kats

Daar waar actie is, daar is Haico met zijn ruime assortiment aan camera’s, welke garant staan voor fotowerk van de hoogste orde. Sinds een aantal jaren is hij één van de meest toonaangevende fotografen van Noord-Holland.

Wielrenner overleden bij aanrijding in Zuidoostbeemster

ZUIDOOSTBEEMSTER – Een wielrenner is aan het begin van de avond overleden nadat hij in Zuidoostbeemster werd geschept door een auto. Door de aanrijding kwam het slachtoffer in een naastgelegen sloot terecht. Het slachtoffer uit het water gehaald en gereanimeerd, maar dat heeft niet mogen baten. Dat meldt de politie op Twitter.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....