12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomeStellingStelling: Heb jij je gedrag aangepast na de persconferentie van Rutte gisteren?

Stelling: Heb jij je gedrag aangepast na de persconferentie van Rutte gisteren?

Regionaal – “Het virus is bezig aan een gevaarlijke opmars. De cijfers liegen er niet om”, zei Rutte over het coronavirus. Hij waarschuwde dat Nederland de winst die gewonnen is op het virus, dreigt te verliezen. “We hebben het virus tussen maart en juni onder controle gekregen, vooral door ons aan een aantal basisregels te houden”

Hij zei dat steeds meer mensen dat niet meer doen, wat ook te zien is aan het groeiende aantal besmettingen. Ook zei hij dat de stijging deels te wijten is aan het feit dat mensen te dicht bij elkaar zitten. Vooral de jongeren kregen er van langs. “Als er te veel van jullie de regels aan je laars lappen, zitten we binnenkort weer allemaal binnen. Kom niet in de buurt van mensen met een kwetsbare gezondheid, kom niet in de buurt van ouderen. Dat risico mag en kan je niet nemen.”

Maar heb jij je gedrag al aangepast? Hou jij zoveel mogelijk rekening met de anderhalve meter? Mijd je drukke plekken? Was je vaker je handen? Wij horen graag in de reacties op Facebook, Twitter of op deze pagina wat jij doet om je aan de coronamaatregelen te houden?

Heb jij je gedrag al aangepast na de persconferentie van Rutte?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Rutte: “Het virus is bezig aan gevaarlijke opmars. De cijfers liegen er niet om” –

Regionaal – “We hoopten allemaal op een stille zomer, maar zo’n zomer is het helaas niet aan het worden”, zo begon de premier zijn persconferentie naar aanleiding van het oplopende aantal besmettingen in Nederland. Hij stond ook stil bij de explosie in Beiroet en toonde namens Nederland zijn medeleven met de slachtoffers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.