Stelling

Stelling: Heb jij je gedrag aangepast na de persconferentie van Rutte gisteren?

Regionaal – “Het virus is bezig aan een gevaarlijke opmars. De cijfers liegen er niet om”, zei Rutte over het coronavirus. Hij waarschuwde dat Nederland de winst die gewonnen is op het virus, dreigt te verliezen. “We hebben het virus tussen maart en juni onder controle gekregen, vooral door ons aan een aantal basisregels te houden”

Hij zei dat steeds meer mensen dat niet meer doen, wat ook te zien is aan het groeiende aantal besmettingen. Ook zei hij dat de stijging deels te wijten is aan het feit dat mensen te dicht bij elkaar zitten. Vooral de jongeren kregen er van langs. “Als er te veel van jullie de regels aan je laars lappen, zitten we binnenkort weer allemaal binnen. Kom niet in de buurt van mensen met een kwetsbare gezondheid, kom niet in de buurt van ouderen. Dat risico mag en kan je niet nemen.”

Maar heb jij je gedrag al aangepast? Hou jij zoveel mogelijk rekening met de anderhalve meter? Mijd je drukke plekken? Was je vaker je handen? Wij horen graag in de reacties op Facebook, Twitter of op deze pagina wat jij doet om je aan de coronamaatregelen te houden?

Heb jij je gedrag al aangepast na de persconferentie van Rutte?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Rutte: “Het virus is bezig aan gevaarlijke opmars. De cijfers liegen er niet om” –

Regionaal – “We hoopten allemaal op een stille zomer, maar zo’n zomer is het helaas niet aan het worden”, zo begon de premier zijn persconferentie naar aanleiding van het oplopende aantal besmettingen in Nederland. Hij stond ook stil bij de explosie in Beiroet en toonde namens Nederland zijn medeleven met de slachtoffers.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.