112Purmerend

Politie zoekt man met grote neus

Purmerend – Een 40-jarige Purmerender deed vrijdag aangifte van beroving van een gouden halsketting. Dit is vrijdagmiddag omstreeks 16.15 uur gebeurd nabij het winkelcentrum Makado aan de zijde van de Churchillaan.

Bij de Purmerender kwam een man aanfietsen met een leeftijd van 40 a 45 jaar, ongeveer 1.70 meter, Noord-Afrikaans uiterlijk met een grote neus, gekleed in een spijkerbroek, zwarte jas/trui en witte air max sportschoenen met rode letters Nike. 

Hij bedreigde de aangever met een scherp zilverkleurig voorwerp en griste de ketting van de hals. De verdachte fietste daarna weg in de richting van de Anne Franklaan op een donkerkleurige fiets zonder stang in het midden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken is, dan hoort de politie dat graag ook.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.