14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomePurmerendOngehoord Nederland trapt ledenwerfcampagne af in Purmerend "we hebben er 50.000 nodig"...

Ongehoord Nederland trapt ledenwerfcampagne af in Purmerend “we hebben er 50.000 nodig” (video)

Purmerend – Vanochtend kwamen we op de markt in Purmerend een delegatie van de toekomstige aspirant omroep Ongehoord Nederland tegen. Ook het gezicht van Ongehoord Nederland Arnold Karskens was aanwezig om het winkelend publiek aan de omroep te binden.

De aftrap van de ledenwerfcampagne werd vanochtend in Purmerend gedaan. Voor 31 december 2020 moet de omroepvereniging 50.000 betalende leden hebben. “Vlak voor het einde van 2019 is besloten om de deadline voor nieuwe omroepen uit te stellen met één jaar. Wettelijk hebben we per 31 december as. 50.000 betalende leden in 2020 nodig. Want alleen in 2020 betalende ON-leden tellen mee op 31 december.”, zegt Karskens.

Arnold Karskens vertelt aan Regio Purmerend waarom de 50.000 leden zo belangrijk zijn voor de toekomstige aspirant omroep. “De zwijgende meerderheid wordt nu niet gehoord in Hilversum.”

Karskens: “Wat Ongehoord Nederland zo anders maakt dan de andere omroepen is dat wij een paar pijlers hebben die nu verloren gaan in Hilversum. Dat is bijvoorbeeld kritisch zijn naar de Europese unie, dat we kritisch zijn naar de immigratie, dat we heel erg pro-democratie zijn en dat we onze eigen cultuur, of dit nu zwarte piet, pasen of kerstmis is, voorop willen stellen. Wij vechten voor onze eigen cultuur omdat we weten dat het een samenleving geeft die bewezen heeft dat het goed is. Dat zien wij nu steeds meer afbrokkelen.”

Vanmiddag gaat de ledenwerfcampagne verder in Volendam.

Lid worden van Ongehoord Nederland voor €5,72 kan op de website hieronder:

Home * Omroep Ongehoord Nederland

De publieke omroep zou er voor iedereen moeten zijn. Maar een groeiend gedeelte van Nederland voelt zich niet vertegenwoordigt door de NPO. Is steeds dezelfde opinies op de TV helemaal beu. Herkenbaar? Voor ons zeker. Het is zelfs waarom wij, een groepje journalisten, filmmakers en andere creatieven in november 2019 zijn gestart met omroep Ongehoord Nederland. Om écht wat te veranderen aan het eenzijdige aanbod vanuit Hilversum.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.