Purmerend

Filmopnames in binnenstad Purmerend voor speelfilm Zwanger & Co

Purmerend – De gehele dag zijn er in de binnenstad van Purmerend opnames voor de nieuwe speelfilm Zwanger & Co. Op diverse locaties waaronder de Kaasmarkt, Peperstraat en in de winkel bij Debabyboetiek op de Breedstraat zijn opnames.

In Zwanger & Co speelt Lieke van Lexmond (Merel) een verloskundige die zonder vaste partner toch zwanger blijkt. En ook haar vader en nichtje kunnen een baby tegemoetzien. Van emptynestsyndroom tot spermadonor, in Zwanger & Co zullen alle vormen en uitdagingen van het moderne ouderschap aan bod komen. De film wordt geregisseerd door Johan Nijenhuis.

Hoofdrollen zijn voor Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra, aangevuld met bekende namen als Thom Hoffman, Bo Maerten en Matteo van der Grijn. Ook Maaike Martens, Beppie Melissen, Rolf Sanchez en Carolina Dijkhuizen zullen in de film hun opwachting maken.

Zwanger & Co komt in 2021 in de Nederlandse bioscopen.

Fotografie: Regio Purmerend

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.