112Purmerend

Hennepkwekerij ontmanteld aan de Cantekoogweg

Purmerend – Op donderdag 10 september heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld bij een bedrijfsloods aan de Cantekoogweg, op bedrijventerrein De Koog.

Bij een actie van de gemeente en de politie in het kader van “ondermijning”, zijn 1226 hennepstekken en 36 moederplanten aangetroffen en in beslag genomen. De planten zijn inmiddels vernietigd.

Met enige regelmaat worden bedrijfsloodsen gecontroleerd. Het pand is op last van de gemeente 3 maanden gesloten. De politie doet verder onderzoek. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Op de deur van het betreffende pand is een sticker geplakt met de mededeling dat de eigenaar/bewoner de sleutel kan ophalen op het politiebureau aan de Waterlandlaan.

Fotografie: Regio Purmerend


 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.