Purmerend

Dijklander Ziekenhuis heropent corona-afdeling vanwege oplopend aantal besmettingen

Purmerend – Het aantal coronabesmettingen loopt snel op, daarom heeft het Dijklander Ziekenhuis besloten om de corona-afdeling opnieuw te openen. De afdeling in zowel het ziekenhuis in Hoorn en Purmerend is voor een kleine 30 mensen ingericht.

De ziekenhuizen hebben onderling afspraken gemaakt over het aantal patiënten dat zij kunnen opnemen die te maken hebben met coronaklachten. Het ziekenhuis is nu bij stap twee aanbeland, wat betekent dat het Dijklander met locaties in Hoorn en Purmerend plaats moet bieden aan 30 personen. In de coronakliniek komt een apart compartiment, dat goed geïsoleerd wordt.

In tegenstelling tot de vorige coronagolf worden het aantal reguliere opnames en behandelingen in het ziekenhuis niet opgeschort.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Ik hoop dat de heropende afdeling LEEG blijft.
    Stay safe, keep your distance and use your mind; let’s beat Covid-19 together!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: