Purmerend

Spurd Leeghwaterbad gesloten “Wij zijn in afwachting van de Veiligheidsregio”

Purmerend – Het Leeghwaterbad is morgen, donderdag 15 oktober, gesloten maar kan ook voor langere tijd zijn deuren moeten sluiten. Vandaag gaan alle activiteiten wel door. Het Leeghwaterbad wacht de definitieve noodverordening af of regionaal de zwemlocaties open mogen of niet.

Deze beslissing zal pas morgen definitief zijn en tot die tijd is het het Leeghwaterbad niet toegestaan om open te zijn voor onze bezoekers.

“Wij begrijpen uw teleurstelling over het genomen besluit en zijn dat zelf ook maar hebben helaas geen andere keus. Wij hopen op een spoedig weerzien en wensen u gezondheid en sterkte toe.”, schrijft Spurd.

Update: Donderdag werd bekend dat het Leeghwaterbad zijn deuren niet hoeft te sluiten. .

Meer informatie op de website.

Leeghwaterbad

Leeghwaterbad en corona Het Leeghwaterbad volgt de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de zwembadbranche zodat u het Leeghwaterbad veilig kunt bezoeken! Hier treft u alle relevante informatie over zwemmen en corona met de noodverordening, onze coronahuisregels en het Protocol Verantwoord Zwemmen. …


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.