18.4 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendSpurd Leeghwaterbad gesloten "Wij zijn in afwachting van de Veiligheidsregio"

Spurd Leeghwaterbad gesloten “Wij zijn in afwachting van de Veiligheidsregio”

Purmerend – Het Leeghwaterbad is morgen, donderdag 15 oktober, gesloten maar kan ook voor langere tijd zijn deuren moeten sluiten. Vandaag gaan alle activiteiten wel door. Het Leeghwaterbad wacht de definitieve noodverordening af of regionaal de zwemlocaties open mogen of niet.

Deze beslissing zal pas morgen definitief zijn en tot die tijd is het het Leeghwaterbad niet toegestaan om open te zijn voor onze bezoekers.

“Wij begrijpen uw teleurstelling over het genomen besluit en zijn dat zelf ook maar hebben helaas geen andere keus. Wij hopen op een spoedig weerzien en wensen u gezondheid en sterkte toe.”, schrijft Spurd.

Update: Donderdag werd bekend dat het Leeghwaterbad zijn deuren niet hoeft te sluiten. .

Meer informatie op de website.

Leeghwaterbad

Leeghwaterbad en corona Het Leeghwaterbad volgt de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de zwembadbranche zodat u het Leeghwaterbad veilig kunt bezoeken! Hier treft u alle relevante informatie over zwemmen en corona met de noodverordening, onze coronahuisregels en het Protocol Verantwoord Zwemmen. …Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
18.4 ° C
19.4 °
17 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.