9.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerendCafe De Bar wordt tijdelijk take-away Cafe Le Barista

Cafe De Bar wordt tijdelijk take-away Cafe Le Barista

Purmerend – Hij geniet weer om mensen te bedienen en te woord te staan. Eigenaar Robin Heyne loopt weer lachend in het rond en heeft tijdelijk de deuren van zijn bar weer geopend, al is het even anders. Sinds het begin van de coronacrisis is Cafe De Bar aan de Koemarkt niet meer open geweest.

“Wij zijn sinds vandaag begonnen met een take-away zodat mensen toch weer even een praatje kunnen maken. Dat is waar wij om bekend staan.”, zegt Robin. “Toen ik vanochtend de deuren open deed kwamen ‘oude’ klanten weer even kijken, een bakkie doen en lekker babbelen, aangevuld met de mensen die langslopen. Ik heb nog niet stilgestaan vandaag.”

“Volgens de huidige richtlijnen mag je een take-away openen”, zegt Robin. “Ik was het zat om thuis stil te zitten. En dan ga je een beetje nadenken over wat er wel mag binnen de mogelijkheden. En daar is dit uitgekomen.”

Cafe Le Barista gaat vier dagen in de week open. “Wij zijn dinsdag’s open van 09:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Robin: “Als elke dag het zonnetje schijnt zoals vandaag dan mogen wij niet klagen. Ik ben happy, vooral omdat ik mijn klanten weer kan zien.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,937FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
11.1 °
8.9 °
79 %
1.3kmh
100 %
wo
14 °
do
17 °
vr
18 °
za
18 °
zo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.