ondernemersWijdewormer

Dorpshuis Wijdewormer nieuwe start met nieuwe naam – ook Escaperoom De Hoek verhuist

Wijdewormer – Vanmiddag onthulde Judith Michel de Jong – burgemeester van Wormerland – de nieuwe naam van het dorpshuis in Wijdewormer. Het pand aan het begin van de Noorderweg in Neck zal voortaan verder gaan onder de naam 1456.

Sinds 1 januari zijn Rik Adema en Henneke Veenings de trotse nieuwe uitbaters van de locatie. Het pand blijft natuurlijk te huur voor (kinder)feesten en het verenigingsleven. Maar het stel uit Neck heeft grootse plannen. Zo wordt een eetcafé met de naam 1456 (red. de postcode van Wijdewormer) toegevoegd aan de activiteiten.

Sinds twee jaar is het ondernemersduo eigenaar van Escaperoom De Hoek in Purmerend. Ook De Hoek verhuist naar de nieuwe locatie in Wijdewormer, waar het doorgaat onder de naam De Hoek Events: de evenemententak van het voormalig dorpshuis. Op de bovenverdieping van het pand, zal een heuse escaperoom verrijzen.

Rik en Henneke: heel veel succes! Op naar mooie jaren op deze prachtige locatie!

1456 vindt u op het Wijdewormerplein 3 in Wijdewormer (Neck).


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.