14 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomeondernemersDorpshuis Wijdewormer nieuwe start met nieuwe naam - ook Escaperoom De Hoek...

Dorpshuis Wijdewormer nieuwe start met nieuwe naam – ook Escaperoom De Hoek verhuist

Wijdewormer – Vanmiddag onthulde Judith Michel de Jong – burgemeester van Wormerland – de nieuwe naam van het dorpshuis in Wijdewormer. Het pand aan het begin van de Noorderweg in Neck zal voortaan verder gaan onder de naam 1456.

Sinds 1 januari zijn Rik Adema en Henneke Veenings de trotse nieuwe uitbaters van de locatie. Het pand blijft natuurlijk te huur voor (kinder)feesten en het verenigingsleven. Maar het stel uit Neck heeft grootse plannen. Zo wordt een eetcafé met de naam 1456 (red. de postcode van Wijdewormer) toegevoegd aan de activiteiten.

Sinds twee jaar is het ondernemersduo eigenaar van Escaperoom De Hoek in Purmerend. Ook De Hoek verhuist naar de nieuwe locatie in Wijdewormer, waar het doorgaat onder de naam De Hoek Events: de evenemententak van het voormalig dorpshuis. Op de bovenverdieping van het pand, zal een heuse escaperoom verrijzen.

Rik en Henneke: heel veel succes! Op naar mooie jaren op deze prachtige locatie!

1456 vindt u op het Wijdewormerplein 3 in Wijdewormer (Neck).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
15.6 °
12.8 °
82 %
0.5kmh
100 %
vr
18 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.