10.2 C
Purmerend
donderdag 14 maart 2024
Home112Uitslaande brand in woning Dotterbloem

Uitslaande brand in woning Dotterbloem

Purmerend – Zondagmiddag omstreeks kwart voor vijf is er een brand uitgebroken in een woning aan de Dotterbloem in Purmerend. De brand is uitslaand.

Een naastgelegen woning is mogelijk ook getroffen door de brand. In de wijk de Gors was er sprake van een hevige rookontwikkeling. De brandweer kwam met verschillende voertuigen waaronder een hoogwerker ter plaatse. Ook een ambulance kwam ter plaatse maar deze hoefde niet ingezet te worden. De Linnaeuslaan is een tijdlang afgesloten geweest.

De bewoners hebben de woning zelfstandig kunnen verlaten. De brand is op de eerste verdieping en zolder van de woning ontstaan.

Update: De bewoners kunnen door de schade niet terug naar de woning. Ze worden opgevangen door Salvage en krijgen ondersteuning bij de schadeafhandeling. De naastgelegen woning is weer toegankelijk. Wel is daar sprake van rooklucht en waterschade.

Fotografie: Regio Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,822FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
10.6 °
9.4 °
79 %
4kmh
100 %
do
16 °
vr
12 °
za
10 °
zo
11 °
ma
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.