112Purmerend

Uitslaande brand in woning Dotterbloem

Purmerend – Zondagmiddag omstreeks kwart voor vijf is er een brand uitgebroken in een woning aan de Dotterbloem in Purmerend. De brand is uitslaand.

Een naastgelegen woning is mogelijk ook getroffen door de brand. In de wijk de Gors was er sprake van een hevige rookontwikkeling. De brandweer kwam met verschillende voertuigen waaronder een hoogwerker ter plaatse. Ook een ambulance kwam ter plaatse maar deze hoefde niet ingezet te worden. De Linnaeuslaan is een tijdlang afgesloten geweest.

De bewoners hebben de woning zelfstandig kunnen verlaten. De brand is op de eerste verdieping en zolder van de woning ontstaan.

Update: De bewoners kunnen door de schade niet terug naar de woning. Ze worden opgevangen door Salvage en krijgen ondersteuning bij de schadeafhandeling. De naastgelegen woning is weer toegankelijk. Wel is daar sprake van rooklucht en waterschade.

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.