Volendam

Opnieuw feest in Volendam, politie grijpt in

Volendam – Op de Dijk is het vanavond erg druk geworden. Op filmpjes is te zien dat veel mensen dicht op elkaar staan te zingen en dansen.  

Een getuige laat weten dat de politie zojuist op de Dijk is aangekomen. De mensen zouden allemaal verschillende kanten op zijn gerend. De politie is niet bereikbaar voor commentaar. 

Op onderstaand filmpje is een groep dansende mensen te zien. 

Die jongeren pleiten voor opening van de Horeca op de Dijk. “We zijn het zat na een jaar. Alles gaat stuk zo. Wij willen weer feesten”, geeft een feestvierder telefonisch aan na navraag van Regio Purmerend.

Eerder vandaag was er ‘Hart onder riem-loop’ om steun te betuigen aan horecaondernemers in het dorp. Er werd massaal gehoord gegeven aan de oproep en honderden Volendammers liepen mee. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.